Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
Két út

És már megint! Velem van a baj?

Lucy · 9 hónapja
A címből már bizonyára kiderült,hogy valami történt velem, ami nem egyszerű kicsit sem. Vonzom az ilyen történéseket és a bajt mostanában meg folyamat! Velem lenne baj? Lehet, hogy olyan változásokon megy keresztül a személyiségem amiről nem is tudok amit észre sem veszek? 
Létezik valami viselkedés elemző vagy viselkedés fejlesztő mert úgy érzem nagy bajok vannak velem vagy csak szimplán megint rám jár a rúd?!
A melómról és a 3 napi történésről fogok mesélni illetve arról,hogy milyen galibába keveredtem megint! Szóval teljesen igaz a mondás,hogy az sem hülye aki hallgat...sajnos ezt is a listámra fel kell írnom ugyan is 26 vagyok sok dolgot átéltem és megtanultam de még mindig nem eleget.
Első nap a melóba csak fél műszak volt ilyen betanulás féle napnak szánta a főnim...minden rendben ment mert úgy éreztem a munkatársak vártak már engem vagy is nem biztos,hogy a személyemet de már várták,hogy érkezzen valaki akivel bővülhet a csapat így hamar ment az idő és kellemesen. Próbáltam minden apró fortélyra és teendőre figyelni,hogy jól magamba szívhassam a tudást amit majd hasznosítanom kell a munkám során,olyan ember tanított akitől úgy éreztem jó tanulni mert régóta a cégnél van, ügyes és valamelyest ismerjük egymást mert a szomszéd faluban lakik. Eljött hát az első napom amikor egyedül maradtam és az emlékezetemre az eszemre kellet hagyatkoznom és mindent szépen ügyesen megcsinálni mire jön a következő műszak...és úgy gondolom sikerült is mindent megoldanom a lehető legjobban.
Második nap már nem egyedül voltam hanem ketten, hamar elment az idő volt kihez szólni volt kivel kicsit csacsogni és a munka is jobban fogyott. Harmadik nap viszont megrázó élményben volt részem amit máig nem tudok elfogadni. Ismered azt az érzést amikor minden kezd kerek lenni kezdesz megbékélni az új helyzeteddel az új életeddel azzal,hogy a változás jön akkor is ha mi nem akarjuk? Az az érzés meg van amikor bemész a munka helyedre  azt hiszed minden happy és szupcsi de aztán úgy arcon csap a valóság, hogy földre rogysz és semmilyen tanács nem tud visszarántani az önkívületből? Ha tudod akkor nem is kell magyaráznom, ha nem tudod akkor jó neked ne is akard megtapasztalni...szörnyű!  Állíthatom ahol több nő  dolgozik egy helyen huzamosabb ideig ott mindig lesz egyfajta hierarchia ami ugye úgy néz ki,hogy van a fő farkas van neki egy vagy akár kettő besúgója akik gondolkodás nélkül megtesznek mindent feljebb valójuknak és vannak azok akik csak egyszerű alattvalók akiket bántani sértegetni lehet vagy belekeverni dolgokba szóval én a három napos tojáshéjasa seggemmel az utóbbi csapatba tartozom. Nem mondom, hogy sajnos...mert másra amúgy sem lennék méltó sem képes..és még nem vagyok elég régóta ott a cégnél,hogy bármelyik rétegbe is beépüljek így maradtam a maradékba amire azt sem mondom, hogy szerencsére hisz itt ebben a csapatban vagy talán a legnagyobb veszélyben.  Bizony veszélyben...én is még én is igen igen pedig alig pár napja vagyok a cégnél. Meg is történt velem ismételten baj,hogy mi volt az ami miatt önkívületbe estem megtudhatjátok a következő részből! Tartsatok velem! :)  
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
Lucy
Sosem könnyű a döntés főleg nem ha következménye van, dönthetünk tudatosan és meggondolatlanul,de a következmények sosem rajtunk múlnak! Ha szeretnél tanácsot kapni,vagy beleképzelni magad olyan helyzetekbe ami által tanulhatsz az én jó és rossz döntéseiről akkor tarts velem!